Uppspänning

Vi på Duroc Machine Tool kan förmodligen erbjuda det mest omfattande programmet på marknaden när det handlar om fastspänning och uppspänning.

Med allt från enklare standardprodukter till mycket avancerade specialfixturer kan vi erbjuda dig en lösning på i stort sett alla typer av problem med uppspänning. Detta gäller givetvis såväl för fräs- som svarvoperationer.  Med vår förståelse för industriell teknik och vårt omfattande verktygsprogram kan vi hjälpa dig med det mesta inom rationell uppspänning och bearbetning.

Manuell uppspänning

Vill du kanske bara hitta ett bra system för manuell uppspänning av bitar i din fräsmaskin? Då har vi den unika möjligheten att kombinera de bästa lösningarna för uppspänning från våra tyska leverantörer Hilma och Lang.

Automatiserad uppspänning

Vill du ha möjlighet att automatisera laddningen i maskinen? Då kan du välja ett enklare robotsystem från Lang eller kanske bara ett nollpunktssystem som en början. Här kan vi också ge dig ett antal olika möjligheter med produkter från både Lang och Stark.

Många möjligheter

Handlar det om svarvoperationer kan säkert någon chuck i det breda programmet från Forkardt passa för utvändig uppspänning av dina ämnen och detaljer. Programmet omfattar allt från manuella chuckar till indexerande kraftspännchuckar. För invändig uppspänning kan såväl mekaniska som hydrauliska dornar från Forkardt eller Mytec göra jobbet.

Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion rörande uppspänning. Vi tror att det kan löna sig.

 

Välj kategori

Välj varumärke

| Rensa alla | Markera alla |