Skärande verktyg

Vi på Duroc Machine Tool har en lång och gedigen erfarenhet av skärande verktyg och bearbetning. Detta, tillsammans med våra leverantörers kompetens och högkvalitativa fabrikat, gör oss till en kvalificerad samarbetspartner för skärande verktyg, oavsett vilken typ av bearbetning ni ska utföra.

Big Daishowa Seiki är kända för sitt högkvalitativa verktygshållarprogram och erbjuder en av marknadens mest lättskärande vändskärsfräsar FullCut Mill. För högeffektiv fasning har man utvecklat ett program av små fasfräsar i vändskärsutförande.

Ceratizit är en av världens större hårdmetalltillverkare och tillverkare av vändskärsverktyg för såväl fräsning, borrning som svarvning har haft stora framgångar med EcoCut, ett multifunktionsverktyg för CNC-svarvar. Med detta verktyg kan man borra, svarva både ut- och invändigt samt plansvarva.

Fraisa är kända för hög kvalitet och innovativa verktyg och anpassade skärdata. I sortimentet för skärande verktyg finner ni allt från mikrofräsar till fräsar anpassade för dynamisk fräsning, som kan göra stor skillnad i produktivitet vid bearbetningar där de är lämpade. Ett stort standardsortiment av borrar, universalborrar och långhålsborrar upp till 30xD ingår. På gängsidan täcker programmet de flesta applikationer med gängtappar och gängfräsar från M1 till M42. Här finns speciellt anpassade gängtappar för de flesta material, men som våra tekniker säger: "Det funkar med X-tap".

Wagner är vår leverantör av skärande verktyg när det handlar om utvändig gängning vid större seriestorlekar. Här finns utrustning för båda gängskärning och gängvalsning. Med skalsvarvning som förbearbetningsmetod kan man producera gängade detaljer i ett rasande tempo.

SGS tillhör en av de största tillverkarna av HM-verktyg. De producerar roterande filar, routers för kolfibermaterial samt högproduktiva fräsar, borrar och brotschar samt även HM-ämnen. Produktnamnen Z-Carb, V-Carb och S-Carb står för High performance högkapacitetsverktyg.

Rigibore är specialist på special och konstruerar arborrverktyg och stegverktyg på ett snabbt och enkelt sätt. Med sitt unika designprogram RADS får ni svar på er förfrågan inom några dagar. Från förfrågan till levererat SmartBore verktyg inom några veckor.

Nedan kan ni läsa mer om våra skärande verktyg under respektive leverantör. Kontakta gärna oss på Duroc Machine Tool om ni är intresserad av att köpa skärande verktyg.

 

Välj kategori

Välj varumärke

| Rensa alla | Markera alla |