Erbjudanden inom verktyg och produktionsmiljö

Vi på Duroc Machine Tool erbjuder ett brett sortiment inom verktyg och produktionsmiljö.  Vi hjälper verkstadsföretag i Norden med maskiner, verktyg och tillbehör, produktionsoptimering och finansiering, service, support och utbildning. Kort sagt, med allt du behöver för att få en konkurrenskraftig produktionsmiljö.

Uppspänning

Vi kan förmodligen erbjuda det mest omfattande programmet på marknaden när det handlar om fastspänning och uppspänning. Med vår förståelse för industriell teknik och vårt omfattande verktygsprogram kan vi hjälpa dig med det mesta inom rationell uppspänning och bearbetning.
Mer om uppspänning »

Verktygsservice

Vi har närmare trettio års erfarenhet av renovering, modifiering och omslipning av verktyg. De vanligaste verktygen som vi renoverar är korthålsborrar, igelfräsar, hörn-/planfräsar och svarvbommar.
Mer om verktygsservice »

Skärvätska och skärvätskerening

Inom Duroc Machine Tool har vi alltid sett skärvätska som ett verktyg, lika viktigt som fräsen, borren, eller gängtappen. Från och med 1 januari 2017 säljer vi Chemirol´s skärvätskor som är tillverkade av vegetabiliska oljor. Vi har även flera produkter för skärvätskerening från bland annat Losma.

Oljedimavskiljare

Det finns singel, semi- eller centralsystem för oljedimavskiljning. Flera av systemen är modulsystem där filtret enkelt kan anpassas till varje enskilt behov.
Mer om oljedimavskiljare »

Minimalsmörjning

Vi använder Steidle som leverantör för minimalsmörjning. Steidle har många olika applikationsmöjligheter för exempelvis skärande och formande bearbetning.
Mer om minimalsmörjning »

Absorbenter

PIG® MAT är mattan som är oslagbar när det gäller att absorbera och sanera efter vanliga läckage och spill. PIG® MAT Universal absorberar oljor, vatten, kylvätskor och milda lösningar.
Mer om absorbenter »

I menyn till vänster kan du söka på produkter eller varumärke beroende på vad som passar dig bäst.  Har du några frågor eller är intresserad av att köpa ett verktyg är du välkommen att kontakta oss på Duroc Machine Tool.