Finansiering av din maskininvestering

 

Vi på Duroc Machine Tool kan hjälpa dig med smidig finansiering av din investering i verktygsmaskiner och säker produktionsmiljö.

Hyr en maskin

Våra hyresavtal kopplas alltid till serviceavtal och försäkring. Fördelarna med detta upplägg är en fastställd månadskostnad som är lätt att budgetera och kalkylera.

Hyresavtal blir allt vanligare inom olika sektorer, exempelvis truckar, kompressorer, lastbilar och datorer. Det är en effektiv hyresform för dig som är ute efter funktion men inte vill binda upp kapital och ändå ha maximalt handlingsutrymme. Precis samma kriterier gäller verktygsmaskiner. Hyresavtal kan omfatta nya såväl som begagnade maskiner från Duroc Machine Tool.

Leasingavtal eller avbetalningsavtal av maskiner

Självklart erbjuder vi på Duroc Machine Tool även traditionella leasingavtal eller avbetalningsavtal. Genom oss specificeras utrustning och finansieringsalternativ - allt i ett. Man behöver bara tala med en part.

De klassiska leasing- och avbetalningsköpen brukar löpa på 3-5 år. Även ett leasingupplägg kan dock vara lite okonventionellt med oss som partner.
Oavsett vilken finansieringslösning som passar ditt företag diskuterar vi gärna dina investeringsbehov av verktygsmaskiner för en säker och effektiv produktionsmiljö, för att finna en intressant lösning.

Du är välkommen att kontakta oss på Duroc Machine Tool om du är intresserad av att veta mer hur vi kan hjälpa dig med finansiering av verktygsmaskiner och verktygsteknik.

Duroc Finance

 

Eva och Angelo. Duroc Machine tool kan hjälpa med finansiering av verktyg och maskiner.