Maskiner, maskinprogram och produktionsutrustning

Vi på Duroc Machine Tool kan erbjuda ett brett maskinprogram för att ditt företag ska få en konkurrenskraftig produktionsmiljö. Att köpa en ny maskin eller produktionsutrustning innebär ofta en av de största investeringarna ett företag gör.

Fleroperationsmaskiner (fleropar)

Vår strategi och målsättning är att samarbeta med de internationellt starkaste leverantörerna och varumärkena inom området produktionsutrustning för att kunna garantera stabilitet även i leverantörsledet då ju utrustningen ska fungera många år framåt vilket kräver säker leverans av service och eventuella utbytesdelar lång tid framöver.
Om våra fleroperationsmaskiner (fleropar) »

Maskiner och utrustning för utbildning

Vi har tagit fram ett antal maskiner och kringutrustningspaket som lämpar sig för utbildning av maskinoperatörer och underhållsutbildning. Bland våra maskiner för utbildning av maskinoperatörer finns bland annat CNC-svarv och en vertikal fleroperationsmaskin från koreanska Doosan Machine Tools.
Om våra maskiner för utbildning »

Industritvätt

Vi erbjuder lösningar för industritvätt och filtreringsutrustningar för höga krav.
Om våra lösningar för industritvätt »

Begagnade maskiner

Vi erbjuder även ett stort utbud av begagnade maskiner: Plåtmaskiner, pressar, svetsutrustning, kompressor, svarvar, cnc maskiner, borrmaskiner, fräsmaskiner, sågar och slipmaskiner.
Om begagnade maskiner till salu »

Ytterligare erbjudanden och maskiner till din produktionsmiljö hittar du i menyn till vänster. Tveka inte att kontakta oss på Duroc Machine Tool om du är intresserad av att köpa en maskin eller produktionsutrustning.

 

Relaterad information