Vi hjelper deg ganske enkelt med å bli mer effektiv.

Duroc Machine Tools forretningsidé er å hjelpe verksteder i de nordiske landene med maskiner, verktøy og tilbehør, optimering av produksjon og finansiering, service, kundestøtte og opplæring. Kort sagt, med alt du trenger for å bli konkurransedyktig. Vi har et bredt og fleksibelt tilbud som gjør at vi kan gi våre kunder fleksibilitet, stabilitet og trygghet med et tydelig mål for øyet: Økt lønnsomhet hos våre verkstedkunder.

Berga Backe

Vidtfavnende, rask og langsiktig - med internasjonal rekkevidde

Duroc Machine Tool er blant Skandinavias og Baltikums største leverandører av maskiner, verktøy, service og kundestøtte til verkstedindustrien. Til sammen representerer vi et sekstitalls internasjonalt kjente merker. Ingen andre favner så vidt. Vi er også alene om å være aktive i seks markeder: Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Dette gjør att vi kan levere det du trenger, uansett hvor du trenger det.

En del av Duroc AB

Duroc Machine Tool inngår i børsnoterte Duroc AB, som eier, forvalter og utvikler industri- og handelsforetak. Med Duroc AB i ryggen har vi den kraft vi behøver for å utvikle vår virksomhet i den retningen vi ønsker. En utviklig som kommer våre kunder till gode gjennom flere og sterkere produkter.

 

For mer informasjon om Duroc AB, se vår konsernnettside.