Duroc Machine Tool

Berga Backe, Duroc Machine Tool

TEHOKKAAMPI TUOTANTOYMPÄRISTÖ KONEPAJATEOLLISUUDELLE

Duroc Machine Toolin toimintaperiaatteita on auttaa asiakkaita koneiden, työkalujen ja varusteiden valinnassa tuotannon optimoimiseksi ja koneiden rahoitukseen liittyvissä asioissa. Vastaamaan huoltoon, tekniseen tukeen ja koulutukseen liittyviin kysymyksiin. Lyhyesti sanottuna kaikessa, millä luodaan kilpailukykyinen tuotantoympäristö.

Meillä on monipuolinen valikoima työstökoneita ja työvälineitä, joilla asiakkaamme joustavasti ja luotettavasti saavuttavat asettamansa tuotantotavoitteet.

KANSAINVÄLINEN ULOTTUVUUS

Duroc Machine Tool on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista työstökoneiden, työkalujen ja huollon toimittajista konepajateollisuudelle. Edustamme 60:tä kansainvälisesti tunnettua tuotemerkkiä ja meillä on liiketoimintaa niin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa kuin Liettuassakin.

Duroc Machine Tool osana DUroc AB konsernia

Duroc Machine Tool AB kuuluu Duroc teollisuuskonserniin, joka omistaa, hallinnoi ja kehittää teollisuus- ja kauppayhtiöitä. Duroc AB konsernin tukemana voimme kehittää toimintaamme haluamaamme suuntaan. Tämä kehitys hyödyttää asiakkaitamme uusien ja parempien tuotteiden ja palvelujen muodossa.

Lisätietoa Duroc AB:sta löydät konsernisivuiltamme.