Service - en vigtig del af din maskininvestering

Duroc Machine Tool har en bred og meget kyndig serviceorganisation. Vi tilbyder alt fra reparation til uddannelse og opstart af komplekse automatiseringsceller. Det giver tryghed i driften af din maskininvestering. Men vores engagement rækker langt videre end det. En maskine fra Duroc Machine Tool skal levere værdi gennem hele sin levetid.

Duroc Service

Vi hjælper dig med at komme i gang

Vi samarbejder med dig fra maskineinstallationens første dag. Vi sætter maskinen i gang og trimmer det hele til optimal ydeevne. Samtidig giver vi dine medarbejdere en god uddannelse, både ved drift og løbende vedligeholdelse.

MASKINSERVICE – CNC SERVICE: VI LEVERER JÆVN PRODUKTION

I samarbejde med vores leverandører har vi udviklet vedligeholdelsesprocedurer til at sikre jævn produktion. Derfor kan vi tilbyde komplette serviceaftaler med forebyggende vedligeholdelse og softwareopdateringer. Med en serviceaftale har du altid har en maskine, der er på toppen af sin ydeevne med de nyeste funktioner til rådighed.

Serviceaftale - en helgardering

Med en serviceaftale er du også helgarderet, hvis der skulle opstå en akut forstyrrelse. Vi kender din maskine ned til hver eneste detalje og ved, hvad der er udført på den tidligere. Det giver dig de bedste forudsætninger for hurtigt at få produktionen i gang igen.

Se vores serviceaftale